Duyuru

Yorumlarınıza lütfen dikkat ediniz. 07.08.2012 tarihi itibariyle olumsuz içerikli yorumlar yazılmaya başlanıyor.

Takipçiler

2012 Copyright. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Yayınlar

Arama

2 Eylül 2012 Pazar

İşletmeler Office 365 ile Bulutta En İyi Üretkenlik Deneyimiyle Tanışıyor!

Bulut bilişim BT dünyasına damgasını vurmaya devam ediyor. Bulut bilişim sayesinde işletmeler sürekli olarak yeni altyapıya yatırım yapmak, yeni personeli eğitmek veya yeni yazılımların lisanslarını almak zorunda kalmadan bilişim kaynaklarına hızla erişim imkânına sahip oluyor.

- Tüketiciler için bulut, birbirine daha fazla ve daha iyi bağlı bir dünya demek; bu veri ve bilgilerine istedikleri zaman istedikleri yerden erişebilecekleri anlamına geliyor.

- Bulut bilişim işletmeler için yeni bir ekonomi, bütçeleri üzerinde daha iyi bir kontrol sunuyor ve büyük ve masraflı veri merkezlerinin sürdürülmesi ve çalıştırılması ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Bulut ayrıca yeni şeyleri yeni yöntemlerle yapma gücünü sağlıyor. Örneğin bilginin olağanüstü büyüklükteki bir işlem gücüyle bir araya gelmesi, yeni işletme modellerine, yeni pazarlara ve yeni müşteri deneyimi kategorilerine kapı aralıyor.

- Bulut bilişim çevre içinse, işletme uygulamalarının kullanımıyla ilişkili enerji kullanımı ve karbon ayak izini önemli ölçüde azaltma potansiyeline sahip.

Bu faydaları dikkate alan birçok BT ve işletme yöneticisi artık buluta geçip geçmemeyi değil “nasıl” ve “ne zaman” geçeceği sorularına cevap arıyor.

Microsoft, genel bulut hizmeti olan Office 365 ile, sınıfının en iyisi e-posta, sesli ve video konferans, web konferansı ve birlikte çalışma çözümlerini sunuyor. Her işletmenin farklı ihtiyaçlarına göre uyarlanmış farklı paket seçenekleri ile, Office 365 kurumları bulutta en güncel ve kolay teknolojiyle güvenli bir şekilde buluşturuyor. Office 365 ile ilgili daha fazla bilgi almak ve hemen kullanmaya başlamak için www.office365.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Bir bumads advertorial içeriğidir.

0 yorum: