Duyuru

Yorumlarınıza lütfen dikkat ediniz. 07.08.2012 tarihi itibariyle olumsuz içerikli yorumlar yazılmaya başlanıyor.

Takipçiler

2012 Copyright. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Yayınlar

Arama

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Yorumlar hakkında bilgi

Yorum ne için yazılır biliyorsunuz değil mi? Ya teşekkür edersiniz, ya bir soru sorup cevap beklersiniz, ya küfür edersiniz, ya kendi sitenizin reklamını yaparsınız vs.

Yorumlar konusunda hassas davranıyorum. Bu yüzden sizinde yorumlarınızda dikkatli olmanızı istiyorum. Bu konuyu biraz açacağım:

Teşekkür Etme
Buna sözüm yok. Her türlüsü kabulümdür.

Hatalı Bilgi veya Yöntemin İşe Yaramadığını Yazma
Bunda biraz yavaşlayalım. Bunda genellikle küfür kullanılıyor. Hatalı bilgi mi var? Lütfen bilgilendirin. Yorum yazın. Ama mutlaka bilgilendirin. Tabii ki saygı kuralları içinde. Küfür, hakaret vb. içermediği sürece bu konuda istediğinizi yazabilirsiniz. Elbette "Bu hiç işe yaramıyor!" demek yerine soru sormayı tercih edebilirsiniz.

Soru Sorma
Saygı kuralları içinde her şeyi sorabilirsiniz. Elbette o konu için. Eğer sormak istediğiniz konuyu bildiğimi düşünüyor ancak blogda böyle bir şey yoksa bana mail atın. (baskanbatuhan@hotmail.com) Gerekir ve uygun görürsem blogumda paylaşırım zaten.

Reklam Yapma
Muhtemelen bunu çok merak ediyorsunuz. Blogumda reklam yapıldığı için yayınlanmayan yorumlar var. Elbette reklam olduğu halde yayınlanan yorumlar var. Bu ikisinin ne farkı var peki? Şöyle söyleyeyim. Birisinde blogla ilgili geri bildirim var. Yani kısacık bir şey örneğin; 

-Güzel bir blogunuz var kendi bloguma da beklerim: www.***.com gibi. ya da
-Blogunuzdan gerçekten yararlandım. Kendi bloguma da beklerim: www.***.com. Bu gibi şeyleri yayınlarım. Çünkü bunlar direk reklam içerikli değil. Ama yoruma yazdığınız blog veya site olumsuz içerikler içeriyorsa o ayrı. 

Bir de sadece reklam amaçlı yapılan yorumlar var;
-Sitemizde her türlü orjinal film ve oyun satışı yapılır. Üstelik ücretsiz kargo hizmetiyle!!! www.***.com. Bu tür yorumları yayınlamam. Yayınlandıysa da özel bir sebebi vardır. 

Eğer reklam yapmak istiyorsanız her sayfaya yapmayın. Tutup da 3-4 sayfaya birden aynı metni kopyala yapıştır yapıp yorum yaparsanız yorumunuzu yayınlamam. Ya da sadece bir sayfada yayınlarım. Belki iki. Ama bu kadar da olmaz. 

Son olarak bu blog reklam blogu değil. Gerekince reklam içerikli yorumlar silinebilir. Belli olmaz. Eğer kalıcı isterseniz ufak bir ücret karşılığında anlaşılabiliriz. iletişime geçin (baskanbatuhan@hotmail.com).

Küfür, Hakaret vb.
Asla kabul etmem. Yayınlamam. Mümkün değil. Blogumda sadece bana yazılara değil, diğer bloggerlere, yorum yazanlara hakaret edilmesinden de hoşlanmam. Bunu blogumda istemiyorum. Saygı kuralları içinde ufak tartışma daha doğrusu aynı konuda iki veya daha fazla kişinin fikirlerinin uyuşmaması gibi durumlarda oluşan ufak ve sonucu olumlu tartışmalara elbette açığım. (değişik bir cümle oldu :D)

Yorumunuzun Silinmesini İstiyorsanız
Bana ulaşın. Yorumunuzun ne olduğu önemli değil. Sebebi de önemli değil. Özel olabilir ve ben buna karışamam. Bana ulaşın hallederim :) (baskanbatuhan@hotmail.com)

Spam Yorum Sayısı

Burayı güncelleştirmeyeceğim. Sadece 08.08.2012 tarihi itibariyle günceldir. 

2 adet olumsuz içeriğin;
1 adet kendi isteği üzerine kaldırılan;
4 adet de sadece reklam amaçlı olduğu için yayınlanmayan toplam 7 adet spam yorum bulunmaktadır.

Bu sayıların artmaması dileği ile;
Batuhan ŞANLI
3 Ağustos 2012 Cuma

Netbook İçin Windows 8 Relase Preview - Türk Sayfalarında İlk!!!

Blogumda çok şey yazdım çok şey vaadettim ama çoğunu yapamadım maalesef. Bunun için öncelikle herkesten özür dilerim.

Şimdi ise yazacağım bu makale Türk sayfalarında bir ilk olacak sanırım. Çok araştırma yaptım ancak Türk site veya bloglarında böyle bir yazıyla karşılaşmadım. Bu yüzden bu sayfanın direkt olarak alıntı yapılmamasını bu sayfaya link verilmesini rica ediyorum.