Duyuru

Yorumlarınıza lütfen dikkat ediniz. 07.08.2012 tarihi itibariyle olumsuz içerikli yorumlar yazılmaya başlanıyor.

Takipçiler

2012 Copyright. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Yayınlar

Arama

22 Haziran 2012 Cuma

Yemek Siparişinde Tek Bir Restorana Bağlı Kalma Devri Kapandı!

Öyle bir yemek sipariş sitesi düşünün ki ister evde, ister yolda, isterseniz işte olun binlerce yemek çeşidinden biri en hızlı şekillde ayağınıza gelsin.Üstelik farklı ödeme seçenekleri sayesinde hiç bir güvenlik sorunu yaşamadan. Ben bu şekilde kusursuz hizmet veren bir site tanıyorum: www.istelezzet.com

Istelezzet.com’un kullanışlı internet sitesi ve mobil aplikasyonu sayesinde kolayca siparişinizi verebiliyorsunuz.Üstelik verdiğiniz her siparişte biriken puanlarınızla ücretsiz yemek siparişi verebiliyorsunuz.

Istelezzet.com’un en beğendiğim özelliği ise bize tek seferde farklı firmalardan sipariş verebilme imkanı sunması. Ayrıca www.istelezzet.com’da ne yiyeceğine karar veremeyenler de düşünülmüş ve Karasızım isimli bir servis oluşturulmuş. Bu servis bulunduğunuz yere en yakın ve size en uygun seçenekler önererek seçim yapmanıza yardımcı oluyor.

Zengin restoran seçenekleri, ihtiyaca göre menü belirleme ve menü fiyatlarını sürekli güncel tutma gibi özellikleriyle sizi fazlasıyla tatmin edecek bir site olan istelezzet.com, bünyesindeki işletmeleri sürekli kontrol ederek kullanıcılarına kaliteli ve sağlıklı servis sunmayı da ihmal etmemiş.


Bir bumads advertorial içeriğidir.
19 Haziran 2012 Salı

Photoshop Eğitim Seti İçin Son 2 Gün!!

TürkTorrent'te deneme uploader olduğum için Photoshop Eğitim Seti'ne başlayamadım ve sıkıştırma programları testini yapamadım. Ama Photoshop Eğitim Seti yarın veya Perşembe günü başlayacaktır. İlginize teşekkür ederim...
16 Haziran 2012 Cumartesi

Photoshop Eğitim Serisi Başlıyor!!!

Tamamen ücretsiz sunmaya karar verdiğim bu seri, Photoshop'u hiç bilmeyen bir kişinin bile artık bilmediği yerin kalmayacağını söyleyebilirim. Eğitim serisinde örnek vermek yerine temelini öğretmeyi planlıyorum. Bunun için Photoshop'taki tüm özellikleri göstermeyi planlıyorum. Eğitime muhtemelen salı günü başlayacağım.

Anlatım Sırası
1. "Photoshopta Neler Yapılabilir?"
2. "Sistem Gereksinimleri ve Rahat Çalışmak için İNTERNETTE OLMAYAN BİLGİLER"

Devamı artık ne gelirse :)
Pazartesi günü en bilinen sıkıştırma programlarını test edeceğim. Kaçırmayın derim ;)
14 Haziran 2012 Perşembe

Hovercraft Projesi Ertelendi!

Bu hafta Yapanzi ile ilgilendiğim için Hovercraft Projesi'ni ertelemek zorunda kaldım ve siteye içerik ekleyemedim. Ancak Windows 8'i denedim ve deneyimlerimi paylaşacağım...
9 Haziran 2012 Cumartesi

SBS Bitti Bekle Beni Tatil :D

SBS'nin de bitmesiyle tatil başladı. Fen lisesini tutturamadım ama Göl Anadolu Öğretmen Lisesi'ne gidicem sanırım. Seneye adı öğrenmen lisesi olmayacak sanırım ama olsun :)

Öncelikle SBS'ye giren tüm öğrencilere -en çok da bana :P- geçmiş olsun diliyorum. Umarım istedikleri liseyi tutturur lar/um.
Benim doğru ve yanlış dağılımlarım şu şekilde;
Türkçe                  23 Soru - 22 Doğru - 1 Yanlış - 0 Boş
Matematik             20 Soru - 20 Doğru - 0 Yanlış - 0 Boş
Fen ve Teknoloji    20 Soru - 18 Doğru - 2 Yanlış - 0 Boş
Sosyal Bilgiler        20 Soru - 18 Doğru - 2 Yanlış - 0 Boş
İngilizce                 17 Soru - 14 Doğru - 2 Yanlış - 1 Boş

SBS Puanı 475 oluyor.

Yıl Sonu Başarı Puanım: 93
En Yüksek Yıl Sonu Başarı Puanı: 99


Sizinkiler nasıl? Yorum bekliyorum...
8 Haziran 2012 Cuma

Facebook Simgeleri :)

Kim bilir belki işinize yarar :D


5 Haziran 2012 Salı

RC Hoverecraft Projesi Planı


9 Haziran'da yapılcak olan SBS'den hemen sonra muhtemelen aynı gün Windows 8 kuracağım. Bu yüzden ancak Pazartesi günü başlayabilirim. Ben de gün dağılımlarını yaptım. Elbette bunlardan daha fazla ya da daha az yapabilirim. Bunlar sadece plan.


11 Haziran 2012 Pazartesi : Hovercraft'ın tabanının yapımı.
12 Haziran 2012 Salı : Hovercraft'ın eteklerinin yapımı ve kaldırma pervanesi montajı.
13 Haziran 2012 Çarşamba : Hareket parvanesi (ileri, geri pervanesi) ve sağ sol kanatlarının takılması.
14 Haziran 2012 Perşembe : Aksesuarlar, düzeltmeler ve test aşaması.

Bunun yanında bir de malzeme listesi yaptım ancak tarihlerden daha kesin değil. Gerekirse çark, pil yatağı da kullanabilirim. Sadece fikir amaçlı.


Kullanılacak Malzemeler;
Çöp şiş
Strafor Köpük
Yalıtım Köpüğü
RC Araba
Elektrik Motoru
Pervane
Kablo

Tüm bunları yaparken baştan sona 480p kalitesinde bir videoya çekeceğim. Kısaltma yapmadan (mola gibi yerler hariç) videoyu aynen koyacağım. Böylece baştan sona video bulunacak. Hergün videolar ve güncellemeler yayınlanacaktır...

1 Haziran 2012 Cuma

Windows 8 Yayın Önizleme Sürümü Çıktı Hem de TÜRKÇE!!!

Evet yanlış dutmadınız Windows 8 Yayın Önizleme sürümü dün saat 22.34'te çıktı. 13 farklı dil destekleyen Windows 8 Önizleme Sürümü Türkçe'yi de destekliyor. Hem 32 bit (x86), hem de 64 bit(x64) desteği sunan Windows 8 Önizleme Sürümü ücretsiz denenmeyi bekliyor. Ekim ayında çıkması beklenen Windows 8'in en yakın kopyası olarak adlandırabileceğimiz bu işletim sistemi Windows 7 gibi başka bir işletim sisteminden geçmek isteyenler için exe dosyası, boot ederek bilgisayarlarına kurmak için de bir iso dosyası olarak geliyor windows 8 Önizleme Sürümü. Ben 10 Haziran'da deneyeceğim büyük ihtimalle. Bu fırsat kaçmaz bir nimet ona göre :)

İndirmek isteyenler;
exe için.http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso
iso için.