Duyuru

Yorumlarınıza lütfen dikkat ediniz. 07.08.2012 tarihi itibariyle olumsuz içerikli yorumlar yazılmaya başlanıyor.

Takipçiler

2012 Copyright. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Yayınlar

Arama

24 Şubat 2012 Cuma

Blogla Çok İlgilenemiyorum Ama Başka Bir Fikrim Var!!!

BSBlog'u tek başıma yönetiyorum. Bu sebeple sürekli içerik eklemek zor olabiliyor. Zorlanmaktan ziyade ben 8. sınıftayım. SBS'ye yaklaşık 3 ay kaldı. Bu yüzden blogdan çok derslere ilgi göstermem gerekiyor. Maalesef içerik ekleyemiyorum. Ama bunu şöyle telafi edeceğim. Uygun olduğum bir zamanda birden fazla içerik yazıp kaydedeceğim. Bloger'in "Program yap" özelliğini kullanarak her güne bir tane içerik yayınlanacak. Buna şimdi başlayamıyorum. Uygun bir zamanda bunu yapabilirim. Bloguma ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

benimde ilgi alanlarım nerdeyse aynı 7. sınıfa gidiyorum tek fark uzay oyunlarınada ilgim var warpfir darkorbit vs...

BSBlog dedi ki...

İnsanın kendini yalnız hissetmemesi çok güzel :)

BSBlog dedi ki...

Benden hiçbir şey olmayabilir. Belki de ben hiçim. Belki de bu blog sadece internette bir boşluk, bir çöplük. Ancak şunu biliyorum ki ben bu blog aracılığıyla 1 (bir) kişiye dahi yardım etsem, yardımım dokunsa bu blogun gerçekten işe yaradığını düşünürüm. Ve gerçekten bu blogdan yararlanıp sorununu çözen insanlar var.

Yorumunuzda ciddi olmadığınızı düşünüyorum anlatımınızdan böyle anladım. Ancak bu yorumu yayınlayamıyorum maalesef. Ancak evet blogumla ilgilenemiyorum ama insanların işine yarayabilecek bilgiler paylaşmaya çalışıyorum. Ve bu bilgiler genelde benim de karşılaştığım sorunları çözmeme yardımcı olan bilgiler.

Umarım anlatabilmişimdir :)